Меню
Кошница

Заедно

Здравейте, радваме се, че сме заедно. Здравейте, радваме се, че сте в „Заедно“- място за мама и татко. Нашето уютно семейно предложение за всички, които вече са изпитали трепетното очакване на своето дете. Тук сме събрали всичко за вълнуващите първи месеци и като казваме всичко имаме предвид точно това – лекции за родители на най-важните теми. Ще говорим за хранене и обличане, за ранното детско развитие, за бебеносене и гимнастики, за масажи и натурална бебешка козметика. Знаете максимата, че никой не се ражда научен за родител, нали? Е, ние вярваме, че можем да ви научим поне да забравите за грижите и притесненията си в първите дни след раждането. И да ви напътстваме в месеците след него. „Заедно“ е център посветен изцяло на грижата за детето. Затова имаме намерението да направим нещо, което е без аналог в България – Академия „Бебеносене“. В нея ще се посветим на философията на бебеносенето. Очакват ви конференции, семинари и уъркшопове, посветени на темата. Както и много практика- как да избираме своя модел носилка, как да я поставяме или сваляме, коя поза е най-удобна за бебето и за вас. Част от Академията е и магазин, в който има всичко за бебеносенето – модели слингове, литература, аксесоари, носилки, пелени. Искрено вярваме, че това ще бъде и пространство за срещи. Срещи между вас и други семейства, срещи, в които ще се разменят съвети и идеи, ще се споделят мечти и ще се зараждат приятелства. Замисляли ли сте се, че думата „заедно“ може да се раздели на „за едно“. За едното прекрасно чудо, което вече е част от живота ви.


Добре дошли в „Заедно“, приятели.


КОИ СМЕ НИЕ


Здравейте, казвам се Ани Събева – икономист по образование и майка по душа. През последните години се занимавах с международна търговия и управление. След раждането на моят син, живота ми се преобърна и интересите ми се насочиха към отглеждането на деца.
Станах консултант по бебеносене, активно разпространяващ правилното и ергономично носене на бебе, основател и собственик на библиотека Слингомания, учредител на Национална асоциация на бебеносещите в България и организатор на Слинго Фест.
Имам интерес в областта на кърменето, ранното детско развитие и възстановяване на майката след раждането. За мен общуването с родителите е истинско удоволствие.
Здравейте, аз съм Ива Петкова.
Казват, че никой не се ражда родител. Но аз съм убедена, че всеки един от нас е зареден с любов и желание да има собствено семейство и деца. Тази любов е основният двигател на нашето майчинство и бащинство. Всичко останало е много или малко придобиване на навици, получаване на информация и учене „в движение“.
Собственият ми опит като родител ми показа колко е добре да знаем какво да очакваме. Да, не можем да сме готови 100%, но помощ от приятел е наистина безценен дар за майката.
Аз съм педагог и консултант по кърмене и бебеносене, интересувам се от методите на Монтесори и Валдорф. Курсовете и специализациите, през които преминах, развиват и допълват компетенциите ми на професионалист. Те са избрани така, че да ми позволят да съм максимално полезна в това, което мога да предложа: консултации, арт срещи и уъркшопове за майки и татковци. Занимавам се с бебешка гимнастика и съм сертифициран преподавател по пилатес.
Най-голямата награда за мен са трите ми прекрасни деца, които отглеждаме с много, много любов. Това, на което ме учат те е най-голямата школа по родителство. Нищо не може да се сравни с нея. Мога смело да кажа, че съм майка – професионалист, но все пак продължавам да уча.


ГРАФИК