Меню
Щастливи родители - спокойни бебета с "Kaya"

Kaya - ергономични раници и слингове

За нас

“Kaya” – една сбъдната мечта!

Като всяка шантава идея, тръгнала от случки и преживявания, и тази за Kaya е просто моментна хрумка на Ивелина Петкова. Тя и дошла докато наблюдавала ежедневните трудности, които изпитват майките, посещаващи курсове, опитвайки се да балансират с тежки чанти и колички и въртеливи бебета, които искат да видят и пипнат всичко по пътя си. В момента носилки се продавали, но някак бавно и тромаво заради бързото изчерпване, бавната доставка на продуктите и цялата организация около процеса. След доста обсъждане, тя решила да вземе нещата в свои ръце и да развие нейна собствена марка „Kaya”.

Решението й било продиктувано от нуждата от качествени носилки, направени специално за българския пазар, на добри цени и с качествени материали, които да са функционални и удобни за всички. И детето на тази идея е именно ергономичната раница.

Търсенето на подходящ производител, готов да се занимава с подобен новаторски продукт, е не по-малко предизвикателство, поради сложността на ергономичната раница и факта, че желае да се работи само със 100% памук, за да се отличи от масовото производство с полиестер, както се шие навсякъде. Уж просто раница, но нейните двайсет детайла трябва да са идеални, с точни размери и внимателно подредени по определен начин. След няколко изработени варианта, тестване, носене и обсъждане, търсеният продукт е факт. На лице е функционална и красива ергономична раница, която се поставя и маха лесно от всички ползватели, независимо дали имат или нямат опит в бебеносенето.

На този етап Ивелина е щастлива, че не се е отказала, въпреки трудностите и неяснотите. Тя е безкрайно благодарна на всички подкрепящи я хора и е горда с постигнатия краен резултат. Продуктите на Kaya са вече факт и радват своите клиенти не само заради страхотното качество, което предлагат, но и заради личното отношение на „Kaya“ към всеки неин клиент.