Меню
Щастливи родители - спокойни бебета с "Kaya"

Щастливи родители - спокойни бебета с "Kaya"

Нашите клиенти

Joster Toster

Здравейте! Току що получих своята раничка с балончета и само искам да Ви благодаря. Раничката изглежда страхотно, супер удобна е, а почти тримесечния ми син се чувства перфектно в нея.
Смея да твърдя, че това е най-добрата изработка от произведените в България ергономични раници и слингове (да, вече имам такава от друг производител, която само събира прах).
А вкъщи се разразявай война, мама или тати ще носят малкия бандит в новата раница (мама не си я дава) :)
Благодаря Ви и за изключително бързата доставка!
Поздравявам Ви за работата и усилията и Ви желая много успехи!

Nevena Mihtieva

Супер доволна съм от отношението, бързината на доставката и самата раничка! Още по-важно е, че бебето също е доволно :D Благодаря на целия ви екип, продължавайте в същия дух :)

Maria Slavova

Здравейте :) И аз се сдобих с раницата-първата ми. Благодаря на Kaya - ергономични раници и слингове i Ivelina Petkova.Подкрепям българското и благодаря за милото отношение.

Rali Kumanova

Аз съм доволна, моят бебешок я харесва. Плюс и е, че има мрежичка да не запарва бебето :)
Има и подложка за новородено :)

Margarita Tomova

Здравейте, аз имам раничка Kaya и съм много доволна. Идеална е за топлите летни дни.

Женя Добрева

Много ми харесва раницата. Десенът е приятен, лека и удобна е, както за мен, така и за сина ми, който е на 8 месеца. Изработката е перфектна, помислено е и за най-малките детайли. Благодаря за коректността и отзивчивостта на екипа на Кая.

 

 

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки