Меню
Щастливи родители - спокойни бебета с "Kaya"

Щастливи родители - спокойни бебета с "Kaya"

Инструкции за носене в ергономична раница

  • Начало
  • Инструкции за носене в ергономична раница
 Поставете основния колан с етикета към вас. Затегнете го двустранно.   Вземете бебето под мишниците и го поставете върху подложката за новородено. Ако бебето е по-голямо махнете подложката и продължете да следвате инструкциите.  Бебето трябва да е с широко отворени крачета, коленцата му трябва да са към вас, а позицията на крачетата във формата на буква "М"
 След като сте нагласили бебето, вдигнете едната презрамка на раницата, като с другата ръка придържате бебето.  Вдигнете и другата презрамка и закопчайте горната катарама на раницата. Затегнете двустранно катарамата.  Затегнете и другите две катарами, които се намират под ръцете Ви.

 Поздравления Вие поставихте успешно вашето дете в ергономичната раница.

Следете:

- бебето трябва да е близо до вас

- трябва да може да целунете главата на бебето

- краката на бебето трябва да са под формата на буква "М"

- не трябва да усещате дискомфорт

 Ергономични раници "Kaya" имат отварящ се преден джоб с мрежа, който се отваря с цип. След като отворите джоба, навийте предната част и я залепете с велкро.  Ергономични раници "Kaya" разполагат с регулируема качулка, която може да закачите чрез тик-так копчета за раницата. Използва се при лошо време или сън на бебето.
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки