Меню
Кошница

Гаранция и Сертификати

Сертифициран производител
„Kaya” е първият сертифициран производител в България на ергономични раници за деца от 3.5 кг. до 20 кг. с доказано качество по Европейският стандарт за изработка на носилки BDS EN 13209-2.

Богата гама от десени
Нашите дизайнери са се погрижили за всеки един детайл и за разнообразието от десени, които ще подхождат най-добре на начина Ви на живот и Вашия стил!

Качество
От “Kaya” ви предлагаме гаранция и качество. Препоръчваме Ви продуктите на “Kaya”, защото знаем, че държите на естествените материали, на качестото и искате най-доброто за Вашите деца. И защото за нас няма по-голямо щастие от това да даряваме нашите родители и бебета с щастие!

Гаранция
Фирмата производител работи по стандарт за носене на бебета, така че високото качество на изработка е гарантирано. Тя носи отговорност и покрива гаранция на раницата от 1 година, за да се чувствате щастливи и спокойни с Вашето бебе!

Предварително тествани материали
Продуктите ни са изработени от предварително тествани и издържани материали, като сме заложили на 100% памук за комфорт на кожата.

Консултация
При закупуване на нашите продукти предлагаме консултация на цена от 10лв. на територията на гр. София с предварително уговорен час, а за останалите сме подготвили онлайн консултации.

Произведено в България
Всички продукти на "Kaya" са произведени в България

.

Сертификат
„Kaya” е първият сертифициран производител в България на ергономични раници за деца от 3.5 кг. до 20 кг. с доказано качество по Европейският стандарт за изработка на носилки BDS EN 13209-2. Закупувайки продукт от “Kaya”, вие получавате предварително тестван и удобрен продукт с гаранция за утвърдено качество и комфорт.