Меню
Кошница

Бебеносещи консултации

Избери свобода за теб и спокойствие за твоете дете!

Близост, спокойствие, по-малко неразположения при бебето, свободни ръце за теб.
Ако тези неща ти звучат добре, довери се на бебеносенето.
Консултацията по бебеносене ще ти помогне в избора на правилната носилка за твоето бебе. Разнообразието от слингове и раници е огромно, довери се на специалиста с много години опит в областта.

Видове консултации по бебеносене:

1.            Консултация за новородено – Консултацията за новородено е подходяща за бебета от 0 до 4 месечна възраст. По-време на консултацията ще пробваш различни видове ергономични раници, подходящи за възрастта на твоето бебе. Ще усетиш близостта и спокойствието от бебеносенето. Ще получиш полезна информация за всеки продукт, неговите предимства, ще усетиш комфорта. Ще се научиш как да поставяш продукта, който си избрала правилно и ергономично. Ще ти бъде показан всеки един детайл от процеса.

2.            Избор на ергономична раница – Имаш желание да носиш твоето бебе в ергономична раница, но незнаеш коя ще е подходяща за теб? Има толкова много видове и модели на пазара. По-време на консултацията ще обсъдим различните видове раници и тяхната структура. Ще видиш и усетиш разликата във вида колани, презрамки, регулиране. След консултацията имаш опция да наемеш раница по твой избор за период от 1-2 седмици или месец.

3. Консултация за поставяне на гръб – Поставянето на гръб притеснява много родители. Имат желание да опитат, но незнаят дали ще се справят и дали поставянето ще е безопасно за детето. Довери се на сертифициран консултант. Позволи му да ти покаже различните техники за поставяне на слинг или раница на гръб. Ще откриеш колко удобно е носенето на гръб и възможностите, които ти осигурява то.

4. Консултация за дете над 1 год. Поставянето на гръб притеснява много родители. Имат желание да опитат, но незнаят дали ще се справят и дали поставянето ще е безопасно за детето. Довери се на сертифициран консултант. Позволи му да ти покаже различните техники за поставяне на слинг или раница на гръб. Ще откриеш колко удобно е носенето на гръб и възможностите, които ти осигурява то.

     Кой те консултира?
Казвам се Ива Петкова и съм майка на три деца. Сертифициран консултант по бебеносене от немската школа ClauWi. Завършила съм 4 нива на обучение:

·        основно

·        за напреднали

·        за недоносени деца и близнаци

·        за деца/родители със специални потребности

През годините съм посетила и множество конференции и събития за бебеносене в Хърватска, Англия, Унгария. Организирала съм бебеносещи срещи в България, Гърция и Сърбия.

 

Онлайн консултациите са в рамките на 80 минути и се провеждат в моят офис на адрес: София, ул. Майстор Алекси Рилец №8 или онлайн през viber, zoom, skype.

Консултация по бебеносене можеш да си закупиш тук

Възможни са и домашни консултации. Ако искаш да те посетя в твоя дом, моля попълни тази форма