Аксесоари

Аксесоари

In Stock

Слингова огърлица Dandelions

30.00 лв.

Слингова огърлица Dandelions ръчно изработенa от жакардов слингов плат Кауа. Изключително подходяща за кърмене и бебеносене.Приблизителна дължина 55 см. Приблизителни размери на дървената фигурка 6 см..

Слингова огърлица Feathers

30.00 лв.

Слингова огърлица Feathers ръчно изработенa от жакардов слингов плат Кауа. Изключително подходяща за кърмене и бебеносене.Приблизителна дължина 55 см. Приблизителни размери на дървената фигурка 6 см&n..

Слингова огърлица Leaves

30.00 лв.

Слингова огърлица Leaves ръчно изработенa от жакардов слингов плат Кауа. Изключително подходяща за кърмене и бебеносене.Приблизителна дължина 55 см. Приблизителни размери на дървената фигурка 6 см&nbs..

Подложки за смучене - Dandelions

22.00 лв.

1.      Подложки за смучене 2бр Dandelions. Те ще се погрижат да запазят вашият слинг или ергономична раница възможно най-дълго в перфектно състояние без много усилия. ..

Подложки за смучене - Feathers

22.00 лв.

1.      Подложки за смучене 2бр Feathers. Те ще се погрижат да запазят вашият слинг или ергономична раница възможно най-дълго в перфектно състояние без много усилия.  ..

Гердан за бебеносене и кърмене Sea Bubbles

19.00 лв.

Гердан за бебеносене и кърмене Sea Bubbles е създаден специално за Кауа. Подходящ за стилни мами и сладки бебета.100% хипоалергенен силиконСатенена корда 2мм - косата не се заплита в неяРазвива сетива..

Гризаек с ушички - Dandelions

18.00 лв.

1.      Гризаек с ушички - Dandelions е гризалка изработена от слингов плат и е подходяща за гризане по време на бебеносене, кърмене, гушкане. Вашият верен помощник за ни..

Гризаек С Ушички - Feathers

18.00 лв.

           Гризаек с ушички - Feathers е гризалка изработена от слингов плат и е подходяща за гризане по време на бебеносене, кърмене, гушкане.       Вашия..

Дисаги за бебеносене "Кауа"

70.00 лв.

Дисагите за бебеносене са вашето спасение за вещите, които не сте решили къде да носите. Освобождават ви ръцете и раменете от тежки чанти и са красив аксесоар към вашият стилен вид. Регулират се както..

Комплект "Sea Bubbles"

26.90 лв.

Комплект "Sea Bubbles" създаден като креативно решение за бебета и малки деца. Меката бандана ще се погрижи да запази дрехите на Вашето дете чисти и красиви, а гердана ще привлече вниманието на бебчет..

Медальон с обеци "Kaya"

30.00 лв.

Медальон с обеци. Комплекта е изработен от тъкан слингов плат Кауа, десени - Feathers, Dandelions, Leaves.Дължина - 40смЦветна верижка от полиестерВинтчета от хипоалергичен силиконМатериал сплав ЦА..

Чанта/Торба с удобни дълги дръжки "Kaya"

10.00 лв.

Чанта/Торба с удобни дълги дръжки "Kaya"Размери: 38 x 34смДръжки - 68 x 2 смСъстав: 100% слингов памук - жакард Feathers - 250гр.Dandelions - 270гр.Leaves - 320гр...

Показва 1 to 12 of 12 (1 страници)